Käytetyn ja käytettävissä olevan tietoliikenteen määrän tarkastelu

Käytetyn ja käytettävissä olevan tietoliikenteen määrän tarkastelu:

Avaa sovelluksen pääikkuna.

Kaspersky VPN Secure Connectionin pääikkunan alempi osa esittää, kuinka paljon suojattua liikennettä käytettiin ja kuinka paljon on jäljellä.

Sovelluksen pääikkunassa olevat tiedot tietoliikenteen käytetystä ja käytettävissä olevasta määrästä päivitetään vain kerran minuutissa.

Kun VPN ei ole käytössä, tiedot käytetyn suojatun tietoliikenteen määrästä päivitetään 30 sekunnin sisällä.